Per fer la inscripció només cal adreçar-se a l’AMPA en horari d’extraescolars (a partir de les 16:30h), on us donaran tota la informació. La idea és crear una lliga amistosa, dins del cole, per a tots/es amb ganes de passar una bona estona fent partidets.

Una vegada inscrits a aquesta nova activitat extraescolar, quadrarem el calendari, depenent del nombre d’equips que participin, mitjançant una web creada per poder consultar els partits, resultats, horaris, golejadors, classificació, etc…Els partits es jugaran els matins dels diumenges, sempre que el temps acompanyi, al llarg de tot el curs 2018/19.

Els requisits per poder inscriure’s a aquesta activitat extraescolar de l’Ampa són:
ser major d’edat, ser pare/mare d’alumne/a actual de l’Escola Saltells, que la família
sigui sòcia de l’AMPA i pagar un preu simbòlic (10€ per persona i curs) per poder
jugar amb assegurança pel cas que algú es fes mal, i omplir aquesta inscripció
de l'AMPA, hem de portar una foto i la fotocòpia de la seguretat
social, tot us  ho explicaran molt millor a l'oficina de l'Ampa.

Per conformar el teu equip es necessita un mínim de 7 jugadors/es, amb un nom i una equipació respectuosa pels demés, que no fereixi la sensibilitat de ningú, ja que la idea és passar-ho bé una estoneta. La formació dels equips és lliure, és a dir, pot ser format solament per pares, per mares o mixtes, tots/es jugarem la mateixa lliga, sense distinció ni categories. Una vegada conformat, seria bo fer-se membre de la lliga, a la web, per poder fer els calendaris i portar la classificació.

La idea és fer partidets amistosos en principi, o acabar  creant una lliga amb un caire més seriós, depenent dels equips participants, amb entrega de trofeus al final de curs. Però tot això ho anirem veient sobre la marxa, i sempre depenent dels interessats/des que hi hagi.

També volem animar a tots/es que potser no volen jugar, però voldrien fer d’àrbitre a formar part també d’aquesta activitat.

LIGA SALTELLS002.jpg
 Descarrègar pdf